Rólam

Ismerj meg!

Sándor Zsuzsi vagyok, marketing és kommunikációs szakértő. A marketing számomra nem munka, hanem életforma.

N

Megbízhatóság

N

Növekedés

N

Szakmai tapasztalat

N

Nyílt kommunikáció

N

Folyamatos kapcsolattartás

N

A legkülönfélébb iparágból ügyfelek

N

Több ezer marketing - és hirdetésszöveg

Miben tudok neked segíteni?

l

Hirdetés kezelés

Marketing stratégia

v

Közösségi média

Marketing kivitelezés

Ki vagyok én?

isKözel 10 éve rendületlenül a marketing és kommunikáció világában dolgozom és hiszek. Mert a marketing nem egy lelketlen pénzcsináló, hanem vágyak, álmok és célok elérésére alkalmas eszköz és lehetőség. Kereslet és kínálat találkozása.

Már két diplomám megszerzése előtt is újságíróként és hírszerkesztőként dolgoztam politikai, majd később bulvár napilapoknál. Néhány év után áteveztem a marketing és a kommunikáció világába, amit azóta is tiszta szívvel és hittel csinálok.
Mindeközben spanyol és angol nyelvről-nyelvre fordítottam, amit csak lehetett (tv sorozat, gyermekregények) és hat éven át segítettem felkészülni diákoknak, kicsiknek vagy nagyoknak, felnőtteknek nyelvvizsgára vagy érettségire.

A théta healing technika elsajátítása pedig nem csak a munkám, de a magánéletem során is sokszor átsegített a nehéz pillanatokon.

A JustMarketing a te marketinged. Social media stratégia, kreatív poszt írás, hirdetések kezelése és optimalizálása mellett az online marketing is a portfólióm részét képezi. Készítek teljeskörű marketing és sales stratégiát, segítek eligazodni a kuszaságban. Analitika, mérőkódok, landing page, SEO, A/B teszt, eDM. Ha nem érted ezeket akkor jó helyen jársz.
B2C és B2B ügyfeleim vannak, voltak; startup-ok víziparban és megújuló energia szektorban, mozgásterapeuta, vitamin forgalmazó cég, szépségipar, edzőterem, business coach,  és több webshop is.

Mottóm: ” Hirdess jól, hogy ne kútba dobott pénz legyen a marketing büdzsé! “

Ha szeretnéd, hogy dolgozzunk együtt és sikerre vigyük közösen a vállakozásod, kérj tőlem Árajánlatot!