Z

Szolgáltatások

Vigyük együtt sikerre a vállakozásod!

Kiknek ajánlom az együttműködést?

like1200

Azoknak, akik hajlandóak elhinni, hogy a Social Media nem csücsörítő tinik gyűjtőhelye.

Akikben megvan az "out - of - box mindset". Merj kilépni a komfrotzónádból, máshogy nem fogsz fejlődni.

Akik hisznek az online marketing eszközeiben.

Akik elfogadják, hogy nem 2 perc alatt fog megváltozni minden, időt és energiát kell befektetni.

Akik képzett szakemberrel szeretnének együtt dolgozni. Hidd el, én a legjobbat akarom majd neked!

Ha nem hiszel a marketingben, az azért van, mert még nem tapasztaltad meg az erejét.

Miben tudok segíteni?

Tekintsd meg szolgáltatásaimat és keress bizalommal!

Social Media

Facebook, Instagram, LinkedIn, ezek azok a felületek, ahol ma már vállalkozóként szinte “kötelező” jelen lenni. Ugyanis remek lehetőséget kínálnak arra, hogy megismertesd magad és a céged a potenciális vásárlóiddal.

Social hirdetési stratégia felállítása, hirdetési fiók kezelése, hirdetéssorozatok, kampányok indítása/kezelése/optimalizálása. Igény szerint, közösségi oldalak kezelése, posztok írása.

like1200
Google hirdetések

A Google szintén nagyon hatásos eszköz a hirdetések szempontjából. A megfelelő kulcsszavakkal képesek lehetünk célzottan megtalálni a potenciális vásárlókat, ügyfeleket. Felállítom a hirdetési stratégiát a vállalkozásod számára. Ha már van, átnézem a meglévő hirdetési fiókodat, ha nincs elkészítem és beállítom az újat. Elkészítem a hirdetési kampányokat, melyeket folyamatosan kezelek és optimalizálom a legjobb eredmények érdekében.

SEO

Azaz, keresőoptimalizálás. Az egyik – ha nem a legfontosabb – marketing eszköz. Segítségével ingyen juthatsz érdeklődőkhöz, vásárlókhoz, ügyfelekhez. Nem a türelmetlen, ” most azonnal, de rögtön ” típusú cégvezetőknek való. A SEO nagyon hatásos, jól működő eszköz, de az eredményekhez idő kell és folyamatos munka. Én keresőbaráttá teszem honlapod, webshopod vagy landing oldalad. Megkeresem és optimalizálom a céged számára legfontosabb kulcsszavakat.

Egyéni tanácsadás

A tanácsadás során nem csak egy-egy marketing eszközt nézek át, hanem mindent, amit a céged jelenleg használ. Megnézem, hogy mennyire hatékonyak ezek az eszközök, hogyan lehetne változtatni, hogyan lehetne még többet kihozni belőlük és ezáltal a cégedből is. Közösen kitűzzük a célokat és ennek tükrében megbeszéljük azt is, mi kell a branded illetve a bevételed növekedéséhez. Amolyan mentorként támogatlak téged a célok megvalósításában.

Egyéni és kiscsoportos social hirdetési tanácsadás

Egészen a kezdő szinttől a haladóig átvesszük a social platformok használatát, az üzleti fiók kezelését, a posztolási és a szövegírási technikákat, praktikákat.

Ha ezt a szolgáltatásomat választod, ez csak tanácsadást tartalmaz, kivitelezést nem. Azoknak a vállalkozóknak ajánlom, akik kitartóak és van elég idejük mindazt megvalósítani, amit a tanácsadás során megtanítok.

Marketing stratégia alkotás

Teljeskörű, mindenre kiterjedő marketing stratégia alkotás az általam használt összes online marketing eszköz segítségével. Ez pedig nem kevés. A stratégia felállítása során minden területet végigveszek, közösségi média, blog posztok, sales oldal, webshop, Google hirdetések és a keresőoptimalizálást is. Az általam elkészített marketing stratégiával – melyet csak követned kell lépésről – lépésre – a sikerre viheted vállalkozásod. Természetesen, arra is van lehetőség, hogy ezt a felállított stratégiát velem kivitelezd. 

Ha szeretnéd, hogy dolgozzunk együtt és sikerre vigyük közösen a vállakozásod, kérj tőlem Árajánlatot!